vrijdag, 27. oktober 2006 - 8:39

Dodelijk ongeval bij Sint Philipsland

Sint Philipsland

Bij een ongeval in Sint Philipsland is vanmiddag een 67-jarige vrouw uit de gemeente Veere om het leven gekomen. De vrouw zat naast haar 75-jarige man in de auto toen deze op de kruising Provincialeweg/Krabbenkreekweg volop in de flank werd aangereden door een personenauto.

De 75-jarige automobilist reed over Provincialeweg en wilde linksaf de Krabbekreekweg inslaan. Hij ging rijden op de voorsorteerstrook voor linksafslaand verkeer. Omdat aan de andere zijde van de kruising een auto met oranje zwaalichten stond, dacht de bestuurder dat de weg was afgesloten en dat er uit tegenovergestelde richting geen verkeer kon komen. Zonder verder op te letten sloeg hij vervolgens linksaf de Krabbekreekweg in waarna de aanrijding volgde.

De 75-jarige automobilist kwam met de schrik vrij, zijn vrouw werd door de brandweer uit de auto gehaald en overleed in de ambulance op weg naar het ziekenhuis in Rotterdam. De 50-jarige bestuurster is met borstklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):