zaterdag, 2. december 2006 - 0:38

Dodelijk ongeval op N317

Donderdagavond rond 18.40 uur heeft er een frontale aanrijding op de N317 tussen Dinxperlo en Ulft plaatsgevonden. Een 55-jarige vrouw uit Dinxperlo is ter plaatse overleden. Een 38-jarige man uit ’s-Heerenberg is zwaar gewond met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk.

De vrouw reed in haar bestelauto over de N317 komende uit de richting Dinxperlo in de richting van Ulft. De vrouw haalde een vrachtwagen die voor haar reed in. Vermoedelijk heeft de vrouw door de flauwe bocht, de 38-jarige man die in zijn bestelauto in tegengestelde richting reed over het hoofd gezien.

Een frontale aanrijding tussen beide slachtoffers was het gevolg. Door de aanrijding reed de vrouw vervolgens ook tegen de vrachtwagen aan. Het personeel van de brandweer heeft beide slachtoffers uit de auto’s gehaald.

De traumahelikopter kon vanwege de mist niet bij de plaats van het ongeval landen. De helikopter is iets verder op geland en de artsen zijn meteen door de politie opgehaald en naar de plaats van het ongeval gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De weg is enkele uren afgesloten geweest voor het overige verkeer.
Provincie:
Tag(s):