zaterdag, 12. augustus 2006 - 10:32

DOK-SHOP in Almere Poort nu open

Almere

Aan het Almeerderstrand in Almere Poort opende burgemeester Jorritsma begin juni het strand-infopaviljoen: Poort DOK. Naast deze ontmoetingsplaats voor strandfanaten, woningzoekers, ondernemers, theaterliefhebbers, wandelaars en vliegeraars staat sinds kort de DOK-SHOP.

Huur een Poort BBQ en geniet van de zonsondergang in een trendy hangmat of koop wat Almere Poort strandartikelen. Lekker luieren vanuit je strandstoel terwijl de kinderen zich vermaken met het strandspeelgoed. Sportievelingen verkennen Almere Poort en het Kromslootpark per fiets & fietskaart.

Bovendien is het iedere vrijdag- en zondagmiddag het tijd voor DOKsports, sportieve activiteiten vol waterpret voor iedereen! Een flink zwembad (en twee kleintjes), ballen in alle soorten en maten en zand genoeg om het Almeerder strandleven een sportieve impuls te geven. Tijd voor watervoetbal en beachvolleybal.

De DOK-SHOP is t/m eind september iedere woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en iedere zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00. Informatiepaviljoen Poort Dok is iedere dag geopend van 11.00 tot 23.00, en van woensdag t/m zondag zijn er van 12.00 tot 17.00 medewerkers van de Projectorganisatie Almere Poort aanwezig om informatie te verstrekken over Almere Poort.

Meer informatie over Almere Poort en de programmering van Poort Dok en de DOK-SHOP is te vinden op de Almere Poort website.
Provincie:
Tag(s):