woensdag, 11. januari 2006 - 12:06

Dood meisje gevonden in Dommelen

Valkenswaard

In een woning aan de Olieslagerwei in Dommelen is woensdagochtend het stoffelijk overschot aangetroffen van een 6-jarig meisje. Het overleden meisje werd gevonden door haar grootouders die ‘s morgens bij de woning kwamen. Deze schakelden de politie in.

Onduidelijk is nog hoe het meisje om het leven is gekomen. Volgens politiewoordvoerder Pieter van Hoof woonde het meisje samen met twee vrouwen in de woning. Zij was de dochter van een van de twee vrouwen, aldus de woordvoerder.

Eerder op de ochtend rond 1.15 uur vond er in de Dorpsstraat in Borkel en Schaft een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een auto botste daar tegen een boom en sloeg daarna over kop. De auto was van een van de bewoonsters van de woning aan de Olieslagerwei. Getuigen zagen na het ongeval twee vrouwen te voet weglopen.

In de loop van woensdagmiddag zijn door het rechercheteam twee personen aangehouden. Deze twee personen zijn in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. De politie wil in belang van het onderzoek niet zeggen of het hier de twee vrouwen betreft.

De recherche is bezig met het onderzoek en krijgt hierbij ondersteuning van het Nederlands Forensisch Instituut.
Provincie:
Tag(s):