woensdag, 24. mei 2006 - 13:26

Dordtselaan volledig in het teken van voorspoed & geluk

Rotterdam

Vanmiddag tussen 12.00 uur tot 13.00 uur is de Dordtselaan ondergedompeld in Aziatische sferen. Aan het pleintje van de Dordtselaan (Putsebocht 134), voor bloemist Aqua Rozen, is het startsein gegeven voor ‘actie Lucky Bamboo’.

Voorzitters van de deelgemeenten Feijenoord en Charlois, Dagmar Oudshoorn en Dick Lockhorst, houden de openingstoespraak en geven elkaar een Lucky Bamboo plantje als symbool voor een voorspoedige samenwerking tussen de beide deelgemeenten die op de Dordtselaan letterlijk samenkomen.

Na de aftrap trekt een groep van professionals, ondernemers en bewoners de Laan op om de Lucky Bamboo plantjes aan Dordtselaanbewoners te geven. Deze schenken een Lucky Bamboo weer aan hun buren. De boodschap die zij hiermee brengen is: ‘Ik wens je veel geluk, leuk hier te wonen of leuk je te kennen.’ Deze positieve boodschap wordt zo op heel de Dordtselaan verspreidt.

De Lucky Bamboo actie is opgezet om de saamhorigheid onder bewoners van de Dordtselaan te vergroten. In het Verre Oosten worden bamboeplantjes gezien als brengers van voorspoed en geluk. De afgelopen weken hebben een groot aantal Dordtselaanbewoners al laten zien dat zij elkaar alle geluk toewensen door enthousiast van deze actie gebruik te maken en een Lucky Bamboo plantje, met positieve boodschap,aan hun buurman of buurvrouw te geven.
Provincie:
Tag(s):