dinsdag, 4. april 2006 - 10:12

Draadloos internetten bij BP met T-Mobile

Amsterdam

Alle BP Connect service stations worden voorzien van T-Mobile HotSpot. Hiermee hebben klanten langs de meest belangrijke snel- en hoofdwegen in Nederland toegang tot een zeer snelle draadloze internetverbinding via Wi-Fi. Wie in de periode van 5 tot en met 26 april 2006 tankt of iets koopt bij een van de deelnemende BP Connect stations, ontvangt
een gratis voucher voor één uur HotSpot gebruik bij BP Connect.

BP heeft in Nederland 29 BP Connect vestigingen die allemaal worden voorzien van T-Mobile HotSpot. T-Mobile heeft ruim 700 Wi-Fi HotSpots in Nederland.

Peter Haug, Directeur Business Marketing T-Mobile Netherlands: 'Om buiten de deur te kunnen werken is T-Mobile HotSpot een echte uitkomst. Je kunt op een HotSpot locatie gemakkelijk en snel een e-mail versturen, de agenda bijwerken of het bedrijfsnetwerk raadplegen. Steeds meer zakelijke gebruikers ontdekken de voordelen van mobiel draadloos internet. Met T-Mobile HotSpot langs de meest belangrijke snel- en hoofdwegen in Nederland, is 'onderweg zijn' niet langer een reden om kostbare werktijd te verliezen.'

Wie over een laptop of pocket PC met Wi-Fi beschikt kan in de shop van het BP station of in de auto op de parkeerplaats van het station gebruikmaken van een zeer snelle mobiele breedbandverbinding. Daarvoor hoeven gebruikers geen T-Mobile klant te zijn. Zij kunnen eenvoudig via credit card betalen of een voucher aanschaffen in de BP Shop. T-Mobile klanten met een belabonnement kunnen het gebruik van de draadloze breedbandverbinding gewoon via hun abonnement afrekenen.

Van 5 tot en met 26 april kunnen alle klanten van BP Connect stations gratis kennismaken met razendsnel draadloos internet. Alle klanten krijgen in de actieperiode de gratis één uur voucher op alle deelnemende BP Connect stations, waarmee hij/zij direct online kan op een van de ruim 700 HotSpot locaties van T-Mobile.
Categorie:
Tag(s):