zaterdag, 25. november 2006 - 10:30

Drie aanhoudingen na vondst dode man

Breda

De politie in Breda heeft zaterdagmorgen naar aanleiding van het aantreffen van het stoffelijk overschot van een man in een bedrijfspand aan de Kalshoven in Breda drie personen aangehouden. De man werd vrijdagavond dood aangetroffen. Dit meldt de Politie Midden- en West Brabant.

De aangehouden personen zijn een 31-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats, een 26-jarige inwoner van Breda en een 23-jarige inwoonster van Breda. Het stoffelijk overschot van de man is in beslag genomen en wordt vandaag overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. In loop van zaterdagmiddag zal sectie worden verricht op het lichaam. De identiteit van het slachtoffer staat nog niet vast. De technische recherche heeft vanmorgen het sporenonderzoek in het bedrijfspand afgesloten.

Rond 20:45 uur vrijdagavond stelden agenten een onderzoek in bij het pand, nadat een getuige melding had gemaakt van een verdachte situatie bij het pand op het bedrijventerrein.

De politie houdt rekening met het feit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en heeft een Team Grootschalig Onderzoek geformeerd van 14 rechercheurs.
Provincie:
Tag(s):