zondag, 14. mei 2006 - 19:40

Drie gewonden bij ernstig ongeval op de A270

Nuenen

Bij een verkeersongeval op de A270 onder Nuenen, zondag om 10.20 uur, zijn drie inzittenden van een personenauto gewond geraakt. De auto werd bestuurd door een 50-jarige Pool. In de auto zaten nog een 41-jarige man en een 48-jarige vrouw, beiden ook met de Poolse nationaliteit.

De traumaheli was ter plaatse. De drie gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Hun verwondingen zouden niet levensbedreigend zijn.

De bestuurder was op weg vanuit Helmond richting Eindhoven en ter hoogte van de afslag Nuenen raakte de auto door onbekende oorzaak van de weg. Eerst kwam de auto met de linkerwielen in de middenberm en door tegensturen raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De auto ging naar de rechterkant van de weg en kwam daar in de sloot en daarna in de berm terecht.

De brandweer moest de inzittenden uit de auto bevrijden. De traumaheli was ter plaatse. De drie gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Hun verwondingen zouden niet levensbedreigend zijn.
Provincie:
Tag(s):