maandag, 4. december 2006 - 16:40

Drie gewonden bij ongeval op A67

Asten

Bij een verkeersongeval op de A67 zijn zondagochtend rond 4.00 uur drie personen gewond geraakt. Een 18-jarige bestuurder van een personenauto uit ‘s-Hertogenbosch raakte door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg in de linkerberm. Daarna kwam hij weer de rijbaan op en kwam hij aan de rechterzijde van de weg terecht waar hij door een sloot reed. Uiteindelijk kwam hij tot stilstand in het midden van de rijbaan.

Een 26-jarige bestuurder van een personenauto uit Gemert zag te laat dat de auto stil stond op de weg en kon deze niet meer ontwijken. Na de botsing kwam zijn voertuig tot stilstand op de vluchtstrook.

Een 39-jarige man uit Eindhoven zag de auto’s op de rijbaan staan en kon deze ontwijken. Een 36-jarige Britse bestuurder van een personenauto probeerde eveneens uit te wijken maar raakte daarbij de achterkant van de Eindhovenaar en de auto van de man uit ’s-Hertogenbosch.

Twee inzittenden van de bestuurder uit ’s-Hertogenbosch zijn met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De Britse man is later met rugklachten naar het ziekenhuis gegaan.
Provincie:
Tag(s):