woensdag, 5. april 2006 - 14:58

Drie loslippige overvallers gearresteerd

Amsterdam

De politie heeft dinsdagavond drie mannen gearresteerd op verdenking van het plegen van een overval. Een man tipte de politie, omdat hij getuige was geweest van een gesprek tussen de drie mannen over een recent gepleegde overval. De loslippige verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Het overvallenteam van District Zuid onderzoekt de zaak. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

De getuige hoorde tijdens een rit in de tram drie medereizigers over een door hun gepleegde overval of beroving praten. Hij waarschuwde de politie en gaf de signalementen van de jongens door. Politiemensen zochten de omgeving af en troffen de jongens aan op de Henk Sneevlietweg. De verdachten, in de leeftijd van 18 en 19 jaar, zijn gearresteerd.

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar een vrouwelijk slachtoffer dat recentelijk is overvallen of beroofd in of nabij haar woning. De daders zouden geld en één of meerdere pasjes hebben buitgemaakt. Het onderzoeksteam heeft sterke aanwijzingen dat het drietal betrokken was bij een beroving of een overval. Echter een aangifte of slachtoffer ontbreekt in deze zaak.

Het overvallenteam District Zuid is dringend op zoek naar een slachtoffer/aangeefster en getuigen die zich herkennen in deze zaak. Zij kunnen zich melden via: 0 2 0 - 5 5 9 2 4 0 0 Ken jij de dader maar de dader kent jou ook? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via: 0 8 0 0 - 7 0 0 0
Provincie:
Tag(s):