dinsdag, 7. november 2006 - 14:14

Drie mannen vallen meisjes lastig

Denekamp

Maandagavond rond 21.15 uur werd de komst van de politie verzocht in het zwembad aan de Molendijk in Denekamp, omdat drie Oldenzalers met hun mobiele telefoon opnames hadden gemaakt van twee meisjes in een kleedhokje.

Ter plaatse troffen de politieagenten twee 15-jarige meisjes uit Denekamp. Zij verklaarden dat tijdens het omkleden er met een mobiele telefoon foto’s van hen waren gemaakt door een.
mobiele telefoon die onder het kleedhokje was geschoven.

De meisjes verklaarden dat drie mannen hen de hele avond al lastig vielen en mogelijk hier verantwoordelijk voor waren. De drie Oldenzalers van 22, 22 en 26 jaar moesten aan de agenten hun telefoons tonen. De meisjes herkenden de telefoon waarmee de foto’s waren genomen.

Hierop werden de drie mannen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Onderzoek wees uit dat het geheugenkaartje niet meer in de bewuste telefoon zat. De mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

De twee meisjes hebben tegen de mannen aangifte gedaan van het maken van foto’s zonder toestemming. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):