maandag, 30. oktober 2006 - 17:33

Drie meisjes gewond bij aanrijding; dader rijdt door

Ootmarsum

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een aanrijding die in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.35 uur plaats vond op de Zonnebergweg in Ootmarsum. Daarbij raakten drie meisjes gewond en de dader ging er na de aanrijding vandoor.

Twee meisjes uit Ootmarsum (17 jaar en 16 jaar) en een 16 jarig meisje uit Agelo fietsten na een avondje stappen over de Zonnebergweg in Ootmarsum. Aangekomen bij de kruising met de Weerselosestraat wilden zij linksaf slaan. Op het moment dat zij linksaf waren geslagen en in de richting van de Oldenzaalsestraat fietsten zagen zij over de Weerselosestraat een personenauto naderen die aan de verkeerde kant (linkerzijde) van de weg reed.

De auto reed de meisjes van voren aan, waardoor zij ten val kwamen en gewond raakten aan hun benen. Ook hun fietsen liepen aanzienlijke schade op. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en verleende eerste hulp. Na behandeling konden zij met hun familie naar huis.

De automobilist reed direct na de aanrijding door, stopte na enkele meters en vervolgde met hoge snelheid zijn weg. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte heeft gereden in een rode Peugeot 106. De auto heeft schade opgelopen aan de rechter spiegel en mist een stukje binnenscherm van het rechter achterspatbord.

De politie neemt de zaak hoog op en verzoekt mensen die meer kunnen vertellen over de aanrijding zich te melden via 0900-8844. Mocht u de dader kennen maar wenst u anoniem te blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):