donderdag, 14. december 2006 - 16:08

Drie verdachten aangehouden na gijzeling

Roosendaal

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn een drietal mannen aangehouden op verdenking van gijzeling van een 24-jarige inwoner van Eindhoven. De politie was dinsdagavond getipt over een gijzeling die zou plaatsvinden in een pand aan de Brugstraat. De politie heeft hierop direct actie ondernomen en een onderzoek in de omgeving ingesteld.

In de Brugstraat trof de politie een groep mannen aan waaruit één man zich wist los te maken en de aandacht van de politie wist te trekken. Deze man, het 24-jarige slachtoffer, vertelde de politie dat hij door een aantal mannen tegen zijn wil werd vastgehouden en was mishandeld.

Daarop zijn twee mannen aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij de gijzeling. In de omgeving van het station kon later een derde verdachte worden aangehouden.

De verdachten, een 49-jarige, een 42-jarige en een 57-jarige inwoner van Roosendaal, zijn ingesloten voor nader onderzoek. Het pand aan de Brugstraat waar het slachtoffer tegen zijn wil zou zijn vastgehouden is door een Arrestatieteam doorzocht. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. Het slachtoffer wordt op dit moment gehoord door de politie.
Provincie:
Tag(s):