dinsdag, 24. oktober 2006 - 13:14

Dronken mannen veroorzaken overlast

Enschede

De politie van Enschede heeft maandag meerdere personen aangehouden wegens het plegen van overlast na overmatig drankgebruik. Dit gebeurde zowel op de Haaksbergsestraat, de Brinkstraat en op de Gemeentwerfstraat in Enschede.Omstreeks 13.50 uur werd gemeld dat een 50-jarige Enschedeër op de Haaksbergsestraat in Enschede het verkeer stond te regelen. De politie trof de man daar aan en stuurde hem in eerste instantie weg. De 50-jarige Enschedeër weigerde te vertrekken en bleef midden op de busbaan staan. Daarop hij werd aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

Om 17.50 uur meldden meerdere mensen overlast door een 42-jarige Enschedeër aan de Brinkstraat. De man zou dronken zijn, schreeuwen en passanten lastig vallen. De politie hield daarop de 42-jarige aan wegens openbare dronkenschap. De verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Nadat hij in de boeien zat konden de agenten hem naar het bureau brengen en ter ontnuchtering opsluiten.

Ook aan de Gemeentewerfstraat was het raak. Surveillerende agenten zagen daar omstreeks 20.00 uur twee personen in het openbaar alcohol gebruiken en bekeurden hen. Daarna werden ze door de agenten weggestuurd. Een van hen, een 37-jarige Enschedeër, weigerde echter weg te gaan. Hij werd na meerdere vorderingen aangehouden en vervolgens ter ontnuchtering ingesloten.
Provincie:
Tag(s):