donderdag, 28. september 2006 - 16:11

Drugs en vuurwapens bij inval in 2 woningen

Amsterdam

De politie arresteerde afgelopen dinsdag en donderdag zeven verdachten, twee vrouwen en vijf mannen. Zij worden verdacht van drugshandel. Meer dan 18 kilo amfetamine, ruim twee kilo cocaïne, een vuurwapen en munitie werden in beslag genomen.

Alle verdachten, waarvan drie de Domenicaanse nationaliteit hebben, zijn ingesloten en in verzekering gesteld. Vanuit een lopend politie-onderzoek ontdekten rechercheurs van het wijkteam Ganzenhoef dat er mogelijk in een woning in Kleiburg een flinke partij verdovende middelen aanwezig kon zijn.

Toen het team dinsdagavond een inspringer maakte troffen ze drie mannen (20-35 jaar) 18 kilo speed, ruim drie ons cocaïne en een vuurwapen aan. Geheel los van deze zaak stuitte het team op een tweede drugsadres op Kleiburg. Nadat alle informatie was verzameld werd donderdagmiddag een inval gedaan op het tweede adres.

Hier werden twee vrouwen (18 en 22 jaar) en twee mannen ( 28-32 jaar) aangehouden en ruim twee kilo cocaïne. Het onderzoek is nog in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):