donderdag, 29. juni 2006 - 18:12

Drugsdealer opgepakt

Goor

De politie van de afdeling Hof van Twente in Goor heeft een 33 jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op redelijk grote schaal in harddrugs te hebben gehandeld.
Naar aanleiding van vele geruchten en eigen waarnemingen is de politie een tweetal maanden geleden een onderzoek naar de handel van de 33 jarige gestart. Dit onderzoek resulteerde in de aanhouding van de man op 21 juni jl.

Bij zijn aanhouding werden in de woning van de man diverse goederen aangetroffen die verband houden met zijn drugshandel. In beslag genomen werden o.a. drie en een halve gram cocaïne, mengstof voor het versnijden van de cocaïne, een weegschaal en meerdere mobiele telefoons.

De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld maar is ondertussen, in afwachting van de terechtzitting eind augustus/begin september, op vrije voeten gesteld.

Na de aanhouding van de man zijn 20 gebruikers die de drugs bij de man afnamen aan het politiebureau in Goor ontboden. Deze personen, mannen in de leeftijd variërend tussen de 18 en 35 jaar, en afkomstig uit Goor, Holten, Markelo en Rijssen, zijn allemaal als verdachte gehoord en zullen zich ook eind augustus/begin september bij de rechter moeten verantwoorden.
Provincie:
Tag(s):