zondag, 24. september 2006 - 2:35

Druk op Vloet neemt toe

Sparta Rotterdam is er ook in de vijfde competitiewedstrijd niet in geslaagd een overwinning te boeken. Uit tegen FC Twente verloren de Rotterdammers kansloos met 2-0.

De Kasteelclub dacht deze zomer met Yannis Anastasiou een doelpuntenmachine in huis te hebben gehaald, maar ook in Enschede kon de Griek absoluut niet overtuigen. De verdediging van FC Twente hoefde niet eens alles te geven om hun doelman Sander Boschker van dienst te zijn.

FC Twente kon voorin ook niet overtuigen, maar kreeg in de jacht op de openingstreffer hulp van Sparta-verdediger Edwin van Bueren. De Schiedammer dacht een Twente-aanval te hebben onderbroken, maar zijn terugspeelbal werd door doelman Joost Terol niet verwacht en tergend langzaam rolde de bal binnen. Het thuispubliek liet vocaal horen erg blij te zijn met dit cadeautje.

In de tweede helft zette de thuisploeg de bezoekers onder druk en kreeg het een aantal goede kansen. Blaise N'Kufo besliste de wedstrijd vanaf de strafschopstip. Sharbel Touma werd in het zestienmetergebied door Terol onderuit gehaald en scheidsrechter Jack van Hulten kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen.
Categorie:
Tag(s):