zondag, 21. mei 2006 - 23:56

Dubbele pech voor dief

Goes

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een geparkeerde personenauto op de Schengestraat in Goes. De eigenaar van de auto kwam vandaag aangifte doen op het politiebureau en bracht iets mee dat de vermoedelijke dief had achtergelaten in zijn auto. Een rugzak met daarin een brief die geadresseerd was aan een 33-jarige Goesenaar.

De dienstdoende agent heeft de vermoedelijke eigenaar van de tas gebeld en uitgenodigd op het politiebureau langs te komen. Op de fiets bij het bureau aangekomen bekende de 33-jarige dat hij de inbraak, in een dronken bui, had gepleegd.

De man werd aangehouden. Nadat de eigenaar van de auto zijn aangifte had gedaan wilde hij huiswaarts keren. Toen hij echter het politiebureau uitliep trof hij daar… zijn eigen gestolen fiets die 14 dagen geleden weggehaald was. Dus, weer terug naar binnen getogen en opnieuw een aangifte gedaan, dit keer van de diefstal van zijn fiets.

Nadat de 33-jarige Goesenaar in vrijheid was gesteld naar aanleiding van de inbraak in de auto, kon hij dus ook weer rechtsomkeert maken naar zijn cel, want hij was ook degene die op die fiets was komen aanrijden.
Provincie:
Tag(s):