donderdag, 19. oktober 2006 - 8:27

Dutch Design Week

Eindhoven

De Dutch Design Week 2006 belicht van 21 t/m 29 oktober de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van Dutch Design: van proces tot product, van industrieel ontwerp tot toegepaste kunst. De week trapt af met de opening van de Graduation show.

Eindhoven vormt in oktober voor de vijfde keer het levendige podium van het grootschalige design-evenement Dutch Design Week (DDW). Binnen het thema The power of creativity, belichten exposities, lezingen, bedrijfsbezoeken, symposia en workshops de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van design. Zowel gevestigde ontwerpers als nieuwkomers gebruiken Dutch Design Week om hun werk te tonen en hun ideeën aan het publiek kenbaar te maken.

De week gaat van start met de opening van de Graduation Show, waarin afstudeerwerk van Design Academy Eindhoven te zien is. Diezelfde avond zijn alle ogen gericht op de uitreiking van de Nederlandse Designprijzen. Onder de naam Architecture Graduation Show TU/e zijn de beste afstudeerprojecten zien van de faculteit bouwkunde.
Provincie:
Tag(s):