maandag, 16. januari 2006 - 15:11

Edith Meuwissen op een na beste reisadviseuse

Eindhoven

Edith Meuwissen, reisadviseuse van Travel Center Vacansoleil, heeft de tweede prijs gewonnen tijdens de jaarlijkse kennistest van het vakblad Reisrevue. Zij behoorde tot de 13 provinciale finalisten die het in een praktijktest tegen elkaar opnamen.

Aan de kennistest 2005 werd door circa 6000 reisadviseurs deelgenomen. De 13 provinciale winnaars gingen door naar de finaleronde. Daarin moesten zij een praktijktest afleggen, waarin twee keer een goed reisadvies diende te worden gegeven. Dit jaar werd specifiek gelet op de meerwaarde van het persoonlijke reisadvies ten opzichte van het internet. Belangrijke criteria waren het geven van waardevolle tips en adviezen, de durf om iets af te raden en, vooral, de overtuigingskracht van de reisadviseur.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs te Utrecht op 10 januari 2006. Edith liet weten erg trots te zijn op haar prestatie: “Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, en ik zie deze prijs als een bevestiging daarvan.� Gerry Albers, office manager van Travel center Vacansoleil en manager van Edith, ziet haar prestatie als een resultaat van de continue investering in kennis van haar medewerkers. “Dat is onze toegevoegde waarde als allround reisbureau,� aldus Albers. “Het feit dat Edith deze prijs heeft behaald is daar een mooi bewijs van.�
Provincie:
Tag(s):