maandag, 6. november 2006 - 20:42

Eerste ‘Magische Uitmarkt’ in Coevorden

Coevorden

Vrijdag 10 november vanaf 13.00 uur vindt in Coevorden de eerste ‘Magische Uitmarkt’ plaats dit zal gebeuren in het Racket & Bowlingcentrum, Klinkenvlier 1, Coevorden. Hier presenteren zich galerieën, verblijfsaccommodaties, restaurants en bedrijven en organisaties uit de recreatieve toeristische sector in Zuidoost-Drenthe.

Tijdens de Magische Uitmarkt krijgen de bezoekers een verrassend overzicht van de vele recreatieve mogelijkheden in de gemeente Coevorden. Tijdens de markt vindt ook het klapstuk plaats van de verkiezing van ‘het meest innovatieve bedrijf in de recreatieve sector’ en de verkiezing van ‘het meest gastvrije dorp/stad van de gemeente Coevorden’. De winnaars van deze verkiezingen worden vrijdagmiddag 10 november bekendgemaakt.

De organisatie hoopt u te mogen begroeten tijdens deze informatieve en gezellige Magische Uitmarkt. De markt is een initiatief van de Stichting Promotie Coevorden, Stichting Toeristisch Platform Coevorden, VVV Coevorden, VVV Drenthe Plus, VTRB, Gemeente Coevorden en het Samenwerkingsverband de Zeven Molens.
Provincie:
Tag(s):