donderdag, 19. januari 2006 - 10:31

Eerste jongerenwinkel KPN

Den Haag

In de Vlamingstraat in hartje Den Haag zijn vandaag de deuren van het eerste filiaal van een nieuwe winkelketen van KPN open gegaan: 'kpn576'. Bijzonder is dat deze winkel zich geheel richt op de behoeftes en voorkeuren van jonge mensen als het gaat om communicatie.

Bellen, internetten, tv-kijken, gamen; de 'kpn576' stores laten de nieuwste ontwikkelingen zien in een aantrekkelijke en eigentijdse omgeving. Deze nieuwe winkelformule past in de strategie van KPN om verschillende doelgroepen gericht aan te spreken met onderscheidende en op maat gemaakte aanbiedingen in een passende omgeving.

De 'kpn576' winkels richten zich in eerste instantie op jongeren tussen 18 en 24, zowel vrouwen als mannen. Zij hebben doorgaans een hoog 'shopgedrag', zijn relatief merkgevoelig en zijn geïnteresseerd in nieuwe trends.

De winkels bieden een selectie van relevante producten en diensten uit het brede KPN assortiment. Je vindt er bijvoorbeeld de nieuwste en meest populaire mobieltjes, de laatste draadloze DECT-telefoons en je kunt advies inwinnen over nieuwe ontwikkelingen zoals bellen via internet. Interactiviteit staat voorop; je kunt zelf dingen oppakken en uitproberen, bijvoorbeeld de online toepassingen Music Stream, Movie Stream en Game Stream van Planet Internet. Daarnaast krijg je uiteraard ook alles te zien wat KPN op het gebied van digitale TV te bieden heeft. Je kunt er bovendien ook nog terecht voor andere hi-tech lifestyle producten zoals MP3-spelers, games consoles en de bijbehorende spelletjes en toebehoren.
Provincie:
Tag(s):