maandag, 8. mei 2006 - 13:18

Eerste Ster Keurmerk Veilig Ondernemen

Breda

Wethouder H. Snier reikt op zaterdag 13 mei om 14.00 de eerste ster uit in het kader van het project Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uit aan Bert ’t Hoen, voorzitter van de winkeliersvereniging van Winkelcentrum De Donk. Het winkelcentrum in de Haagse Beemden viert deze dag ook het 25-jarig-jubileum. De wethouder reikt het certificaat uit aan Bert ’t Hoen, voorzitter van de winkeliersvereniging.

In april 2005 is winkelcentrum De Donk gestart met het traject voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Er zijn afspraken gemaakt om gezamenlijk de veiligheid in het winkelcentrum aan te pakken.

Er werd een plan van aanpak opgesteld met maatregelen die de partners en ondernemers nemen om de veiligheid in het winkelcentrum aan te pakken.
Zo is de verlichting rondom het winkelcentrum verbeterd, gaan de glasbakken onder de grond en wordt het winkelcentrum opnieuw geschilderd.

Dit zijn natuurlijk maar enkele aspecten van het totale plan om het winkelcentrum te verbeteren. De succesvolle samenwerking heeft geresulteerd in het behalen van de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen in april 2006.

De winkeliers van winkelcentrum de Donk hebben besloten om het behalen van de Ster en het 25-jarig jubileum groots te vieren. De parkeerplaats voor De Donk is op 13 mei het bruisende hart van de wijk. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen de kinderen zich uitleven in het kinderdorp op springkussens, in de draaimolen, bij de schmink en bij Laaf Loen met zijn limonade. Voor jong én oud zijn er suikerspinnen, popcorn, een SiSi Rider-wagen, een podiumwagen met swingende muziek en nog veel meer gratis acties. En er is een spectaculaire prijsuitreiking van de door de winkeliers georganiseerde kleurwedstrijd.

Om 14.00 uur reikt wethouder Henk Snier de Ster uit aan de winkeliers van De Donk. Aansluitend vindt de onthulling van het nieuwe logo én de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats.
Provincie:
Tag(s):