maandag, 27. november 2006 - 17:22

Eigen bedrijf starten vanuit een uitkering

Lelystad

Een eigen bedrijf beginnen kan een middel zijn om uit een uitkeringssituatie te raken. Wie deze mogelijkheid wil onderzoeken, kan op maandag 11 december in Lelystad deelnemen aan het seminar ´Starten vanuit een uitkering´.

Er zijn verschillende situaties waarin een uitkeringsgerechtigde zich kan bevinden. Meestal is er sprake van een WW-, een bijstands- of een WAO-uitkering. Wie vanuit deze situatie een eigen bedrijf wil starten, moet rekening houden met allerlei regels. Voor deze doelgroep is het seminar ´Starten vanuit een uitkering´ bedoeld.

Een deskundige bedrijvenconsulent van de Kamer van Koophandel geeft daarin uitgebreide informatie over de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden én over de mogelijke gevolgen voor de uitkering.
Ook zijn vertegenwoordigers van UWV, het Zelfstandigenloket Flevoland en intermediaire organisatie Mentor Touch aanwezig om vragen te beantwoorden.

Het seminar vindt plaats op maandag 11 december van 13.30 tot 16.30 uur in het OndernemingenCentrum Flevoland in Lelystad. De kosten voor dit seminar bedragen 30 euro per persoon, maar voor wie ingeschreven staat bij het CWI Lelystad of Noordoostpolder, is deelname gratis.
Aanmelden is wel verplicht. Dat kan via www.kvk.nl/seminar.
Provincie:
Tag(s):