zondag, 16. juli 2006 - 14:52

Eigenaresse restaurant overvallen

Mijdrecht

Een 50-jarige vrouw is zaterdag om 17.10 uur op de Bozenhoven slachtoffer geworden van een gewapende overval. De vrouw uit De Kwakel is eigenaresse van een restaurant en wilde geld afstorten bij de bank aan de Bozenhoven. Op het moment dat zij voor de bank staat, kwam er een blauwe scooter aangereden met daarop twee mannen. Een van de twee stapte af en bedreigde de vrouw met een wapen.

Het slachtoffer gaf haar tas af aan de overvaller en deze sprong daarna achterop de scooter. Hij kreeg van de bestuurder vervolgens een zwarte intergraalhelm aangereikt, maar liet deze op de grond vallen waarna de scooter wegreed. Het signalement van de man die de vrouw met het wapen bedreigde is: 18 tot 25 jaar, 1.75 tot 1.80 meter lang, getint uiterlijk. Hij had zwart lang krullend haar en droeg een baardje van een paar dagen oud.

Getuigen melden dat direct nadat de scooter was weggereden, de helm is opgepakt en meegenomen door een vrouw met blond haar die als passagier meereed in een grijze personenauto. Deze auto is daarna weggereden in de richting van het centrum. De politie wil graag in contact komen met deze vrouw, omdat de helm een belangrijk spoor kan zijn in het onderzoek. U kunt hiervoor contact opnemen met de recherche van het district Rijn & Venen, telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):