dinsdag, 24. januari 2006 - 19:21

Eindhovens Trots nu al een succes

Eindhoven

Hoewel de termijn om je stem uit te brengen op één van de Eindhovens Trots genomineerden nog loopt tot 28 januari , is het aantal ingezonden stemmen reeds ruimschoots verdubbeld ten opzichte van de stemmen die zijn ingezonden in 2004. Tot op heden hebben 11.468 stemmen via e-mail (8.139), kaarten (1.500) en Digipanelleden (1.829) de organisatie bereikt. De stemmen via SMS zijn daarin nog niet meegenomen.

Naast de bekendmaking van en prijsuitreiking aan de winnaar van Eindhovens Trots 2006 door burgemeester Sakkers en de vertoning van het 50e (!) Stadsjournaal over het jaar 2005, verzorgt de rockband Left - winnaar van de Publieksprijs 2005 - een optreden.

Tevens worden de personen bekend gemaakt die door het uitbrengen van hun stem op één van de Eindhovens Trots genomineerden een prijs hebben gewonnen. Deze prijzen betreffen een reis voor 2 personen naar Turkije, een reischeque, 10 toegangskaarten voor Zwemcentrum de Tongelreep en één jaar gratis rijden in een Ford Focus.

De presentatie is in handen van Hans van Breukelen.

Uit ruim 600 voorgedragen vrijwilligers zijn 21 personen genomineerd; 3 vrijwilligers per stadsdeel. Tijdens deze feestavond huldigt wethouder Jacqueline Kuppens één vrijwilliger per stadsdeel. Zij worden op basis van een loting gedurende deze avond verkozen.

Na afloop van de huldigingen en prijsuitreikingen worden op diverse schermen op de eerste en tweede foyer het Stadsjournaal 1980 getoond en speelt de Eindhovense formatie Betsy Blue op de tweede foyer.

Inmiddels is het Muziekcentrum Frits Philips volledig volgeboekt en zijn er geen kaarten meer beschikbaar.
Provincie:
Tag(s):