zondag, 1. oktober 2006 - 18:38

Excelsior drukt Sparta nog dieper in de zorgen

Excelsior heeft de toekomst van Wiljan Vloet weer een stukje onzekerder gemaakt. In de 'kleine' Rotterdamse derby was de ploeg van Ton Lokhoff met 3-1 te sterk voor de broer uit West.

Pas in de slotfase kon Sparta iets terug doen op Woudestein. Haris Medunjanin trof doel, maar de supporters begroetten de goal in stilte. Zo teleurgesteld waren ze in hun spelers, die er weinig van bakten in Kralingen. Excelsior wist trouwens ook niet te overtuigen, maar was veel effectiever.

Na 36 minuten maakte Jarda Simr de 1-0 voor Excelsior. Een kwartijd voor tijd besliste Sebastiaan Steur het duel en zes minuten later vergrootte Daniël Guijo-Velasco het plezier voor de Kralingse fans door de 3-0 aan te tekenen. De 3-1 van Medunjanin kon Excelsior niet meer deren, want de club speelde niet heel goed, maar pakte toch de volle winst.

In de regionen waar Excelsior gedoemd was te eindigen, bevindt nu Sparta zich. Met slechts één punt uit zes wedstrijden zal Wiljan Vloet beseffen dat er steeds harder aan zijn stoelpoten gezaagd zal gaan worden.
Categorie:
Tag(s):