maandag, 16. januari 2006 - 16:15

Extra voorstellingen Beauty and the Beast in Rotterdam

Rotterdam

Wegens de grote vraag naar kaarten voor de musical Beauty and the Beast worden er extra voorstellingen van Beauty and the Beast gespeeld in Rotterdam, Den Bosch en Groningen.
De succesmusical werd al eerder verlengd in Rotterdam en Hoorn. Inmiddels zijn er voor Beauty and the Beast al meer dan 300.000 kaarten verkocht. Vanaf vandaag kan men kaarten kopen voor de extra voorstellingen in Rotterdam, Den Bosch en Groningen.

De extra voorstellingen worden gespeeld in:
Luxor Theater, Rotterdam, 28 juni tot en met 9 juli. Theater Het Park, Hoorn, 26 juli tot en met 29 juli. Theater aan de Parade, Den Bosch, 16 augustus tot en met 27 augustus. Martiniplaza Theater, Groningen, 30 augustus tot en met 3 september.

De gespeelde voorstellingen in Groningen in november 2005 waren snel uitverkocht. Voor de reeds geplande voorstellingen in Rotterdam en Den Bosch zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Beauty and the Beast is momenteel te zien in het Luxor Theater in Rotterdam. Daarna tourt de voorstelling verder naar onder andere Amsterdam, Breda en Apeldoorn.

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde. Dit betoverende liefdesavontuur wordt tot leven gebracht door een live orkest en een sterrencast met onderen Chantal Janzen, Stanley Burleson, Carlo Boszhard, Mariska van Kolck en René van Kooten. De voorstelling kenmerkt zich door een extravagant toneelbeeld, technische hoogstandjes en meeslepende muziek. Kijk voor meer informatie over Beauty and the Beast op www.musicals.nl.
Provincie:
Tag(s):