vrijdag, 7. juli 2006 - 16:52

Extrema geen last van overvol festivalweekend

Eindhoven

De hotelarrangementen van Extrema Outdoor in maar liefst drie hotels waren vorige week al uitverkocht. En Ticketbox heeft afgelopen weekend zelfs zonder tickets gezeten vanwege de run op kaarten. Inmiddels heeft Ticketbox de laatste lichting kaarten binnen en is er een extra hotel aangetrokken om in de behoefte te voorzien.

Meer dan ooit tevoren staat de bezoeker van Extrema Outdoor centraal op het festival. Bijzonder is dat er een speciale VIP Area op het festivalterrein staat die voor elke bezoeker toegankelijk is. Uniek vanaf dit jaar zijn eveneens de High Quality Bars met sangria, champagne en een breed assortiment aan luxe mixdrankjes en cocktails.

Extrema staat natuurlijk bekend om haar elektronische muziek. Maar naast artiesten als Marco V, Don Diablo, Michel de Hey, Benny Rodrigues, Bart Skils, Billy Nasty en bijvoorbeeld Sébastien Léger zijn er ook hiphop en pop-acts geprogrammeerd op Solar Weekend!

Een uiterst fijne selectie van de Nederlandse hiphop-scene rukt aan met Opgezwolle, Kubus, Pete Philly, Jawat! en Typhoon. En Kraak & Smaak en Wicked Jazz Sounds zorgen juist weer voor de warmere danspartijen. Uniek is dat grondlegger van de hiphop en elektronische muziek Afrika Bambaataa komt optreden en dj Jazzy Jeff geeft eveneens acte de présence op Solar Weekend!
Provincie:
Tag(s):