woensdag, 8. maart 2006 - 20:28

EXTREME kunst in MEZZ en Breda’s Museum

Breda

Zondag 19 maart worden in Breda de West-Brabantse voorrondes van Extreme Kunst gehouden. Tachtig optredens van 5 minuten staan op het programma. Tachtig keer extreme muziek,. Extreme kunst, extreme dans, extreme foto, alles kan en alles mag. Maar na 5 minuten moet je het podium weer af. De beste gaat door naar de regiofinale op 13 mei in Tilburg.

Vanaf 14.00 uur zie je op het podium:

  • Een Bredase rapper (18 jaar) die zegt: “extreem heeft te maken met alle zintuigen die we hebben. Alles wat we zien, horen, voelen, ruiken en aanraken is een extreme
    gebeurtenis�.
  • 2 drummers uit De Heen (15 jaar) die de relatie van hun act met het thema nog niet weggeven maar oordoppen zijn in ieder geval verplicht!
  • Een Afrikaanse dans uit Kenia waarmee de danseres (15 jaar uit Oudenbosch) wil bewijzen dat er meer is dan bubbeling en hiphop.


De jury bestaat uit: Doree Rombouts a.k.a Hiphop lady. Tyrone van der meer van Dutchbboy en FreshForce 19. Doeko L, finalist Landelijke Poetry Slam 2005. Niels van de Steen van Ish. Erik van Haaren van One in a Million.

Kom kijken, kon aanmoedigen of kom moed verzamelen om volgend jaar zelf mee te doen!
Provincie:
Tag(s):