dinsdag, 21. maart 2006 - 18:29

Fans voeren actie voor behoud Hiddink

De fanatieke supporters van PSV hebben dinsdagochtend actie gevoerd om trainer Guus Hiddink voor de club te behouden. Voor het begin van de training rolden ze een spandoek uit met daarop de tekst: "Hiddink laat je niet wegtimmeren", een directe verwijzing naar president-commissaris Jan Timmer van de Eindhovense club, die afgelopen weekend de verwachting uitsprak dat Hiddink de club zou verlaten.

De oefenmeester stapte even van het trainingsveld af om een kort gesprek te voeren met de ongeveer zeventig aanwezige fans. Die spraken daarbij hun bezorgdheid uit. Hiddink wordt in verband gebracht met het trainerschap van Chelsea en Manchester United en zou ook bondscoach van Rusland kunnen worden.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik diep van binnen nog niet weet wat ik ga doen", aldus Hiddink. "En ik hou niet van liegen." Hij reageerde hiermee op een uitspraak van president-commissaris Jan Timmer, die de verwachting uitsprak dat Hiddink zou vertrekken. Voorzitter Rob Westerhof hoopt echter op een langer verblijf van de oefenmeester. "Het is jammer dat die wervel is ontstaan", aldus Hiddink. "Daar zit niemand op te wachten."
Categorie:
Tag(s):