woensdag, 19. juli 2006 - 7:01

FC Emmen presenteert spelers op spectaculaire wijze

Emmen

Zondag 23 juli is de open dag van FC Emmen. Het Univé Stadion is van 13.30 uur tot 16.30 uur open voor iedereen. De spelers worden op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd en er staan diverse andere activiteiten op het programma. Na de spelerspresentatie speelt de selectie van FC Emmen in combinatie met het G-elftal van de Asser Boys op het hoofdveld.

Het publiek kan onder andere een kijkje nemen in de kleedkamers, de fitnessruimte en de businessruimtes van het stadion.

Op het hoofdveld is ook volop gelegenheid voor het nemen van een foto en het vragen van een handtekening aan de spelers. Er is een optreden van de zanger Marco en er staan diverse springkussens op en bij hoofdveld.

In de Pannakooi en de Coca Cola Ring kunnen de bezoekers een balletje trappen. Ook is de Super Kicks de Boer truck aanwezig.
De administratie van FC Emmen is natuurlijk geopend voor de seizoenkaartverkoop.

Supportersvereniging Rood-Wit organiseert een verloting met leuke prijzen en natuurlijk vindt er verkoop plaats van kaarten voor de wedstrijd FC Emmen – Ajax van dinsdag 25 juli aanstaande
Provincie:
Tag(s):