donderdag, 2. november 2006 - 22:00

FC Emmen veilt portretten spelers voor Srebrenica

Emmen

‘Villa Barend en d’Ancona’ start vrijdag 3 november om 18.00 uur op de tweede etage van het Univé stadion met aan tafel bij Frits Barend en Jacques d’Ancona onder andere; Relus ter Beek (commissaris van de koningin in Drenthe), Dirk Mulder (directeur Kamp Westerbork) Louis de Wijze (overleefde diverse kampen), Ron Jans (trainer FC Groningen), Hennie Spijkerman (assistent trainer Ajax) en trainer Jan van Dijk.

De afgelopen dagen zijn de spelers geportretteerd door Ralph Prins, kunstenaar en overlevende van diverse kampen. Vrijdagavond 3 november zullen de portretten, na afloop van ‘Villa Barend en d’Ancona’, worden geveild en de opbrengst van deze veiling en de opbrengst van de benefietwedstrijd zullen overhandigd worden aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Ook zullen een aantal portretten na afloop van de wedstrijd geveild worden in het supportershome voor supporters van FC Emmen.

Op 5 augustus jl. speelde FC Emmen een benefietwedstrijd tegen BV Veendam in Westerbork. Voorafgaand aan deze benefietwedstrijd brachten de beide selecties, sponsors en genodigden een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork.
Provincie:
Tag(s):