zaterdag, 25. november 2006 - 0:48

FC Twente blijft winnen

Vooraf beloofden beide trainers aanvallend voetbal. Door het overrompelende begin van FC Twente bleef het aanvallende voetbal bij de bezoekers achterwege.

Trainer Aad de Mos greep binnen een half uur in en wisselde Esajas en Benson voor Hersi en Van der Schaaf. Het had weinig resultaat want nog geen vijf minuten later was het een schitterend schot van Bakircioglu dat doelman Wapenaar verschalkte.

Pas na de rust kwam Vitesse gevaarlijker voor het doel van Boschker. Na een uur was het Lazovic die net zijn voet niet achter een mooie voorzet van Fränkel kon zetten.Aan de andere kant redde Van der Schaaf een kopbal van Niemeyer op de doellijn.

Vijf minuten voor tijd had Lazovic de grootste kans op een gelijkmaker maar zijn schot eindigde in de handen Boschker. Pas in de laatste minuut maakte N’Kufo een eind aan alle Arnhemse hoop door de 2-0 te scoren.