zondag, 17. september 2006 - 0:00

FC Utrecht krijgt voetballes van Heracles Almelo

Met veel vertrouwen was FC Utrecht vanavond naar Almelo afgereisd, maar met een kater kon de reis terug worden aangegaan. Nadat vorige week RKC Waalwijk met 5-0 klop kreeg, was er de overtuiging dat ook Heracles Almelo aan de zegekar kon worden gebonden. Dat de ploeg van trainer Ruud Brood echter niet als kanonnenvoer wilde optreden, werd al vanaf het begin duidelijk.

De spelers van Heracles gingen fel voor elke bal en zochten brutaal de aanval. Deze speelwijze bleek succesvol, want al na vijf minuten stond de 1-0 op de borden. Kwame Quansah tikte beheerst een voorzet van Diego Biseswar binnen.

Heracles rook bloed en ging op jacht naar de tweede treffer. Die kwam er door toedoen van Everton. De Braziliaan profiteerde van een onoplettendheid in de Utrechtse defensie die ontstond na een verre uittrap van Martin Pieckenhagen.

Ook na de thee was FC Utrecht geen schijn van de ploeg die RKC naar de slachtbank stuurde. Everton zorgde zelfs nog voor de 3-0, waardoor Heracles is opgeklommen naar de voorlopig derde plaats in de Eredivisie.
Categorie:
Tag(s):