dinsdag, 28. maart 2006 - 19:08

Feyenoord haalt wederom bezem door selectie

Feyenoord is voor het nieuwe seizoen met een flinke opruiming bezig in haar selectie. De Rotterdammers maken geen gebruik van de opties in de contracten van Ivan Bandalovski, Civard Sprockel, Jesper Hogedoorn en Sigourney Bandjar.

Het viertal mag aan het einde van dit voetbaljaar transfervrij vertrekken. Eerder liet Feyenoord vijf andere selectiespelers al weten dat ze mogen vertrekken. Het aantal spelers die Feyenoord aan het einde van het seizoen gaan verlaten komt nu op negen.

Feyenoord neemt aan het einde van het seizoen 2005/2006 afscheid van de volgende spelers: Cory Gibbs (uitgeleend aan ADO Den Haag), de Chileen Kike Acuña (uitgeleend aan RBC), Edwin de Graaf (uitgeleend aan ADO Den Haag), Civard Sprockel (uitgeleend aan Excelsior), Sigourney Bandjar (uitgeleend aan Excelsior), Jesper Hogedoorn, de Bulgaar Ivan Bandalovski, en de Zweden Labinot Harbuzi en Ajsel Kujovic (allen Jong Feyenoord).

Op korte termijn gaat Feyenoord nog met zeven spelers praten over hun toekomst bij de club. Danko Lazovic (Via Bayer Leverkusen verhuurd aan Partizan Belgrado), Gabor Babos (verhuurd aan NEC), Glenn Loovens (verhuurd aan Cardiff City), Ferne Snoyl (verhuurd aan Aberdeen), Gianni Zuiverloon (verhuurd aan RKC), Benjamin de Ceulaer (verhuurd aan RKC) en routinier Alfred Schreuder zullen met de Stadionclub bespreken hoe verder te gaan.
Categorie:
Tag(s):