zondag, 12. november 2006 - 19:47

Feyenoord in matige partij langs Willem II

In een matige wedstrijd wist Feyenoord de zege te behalen tegen Willem II. De Rotterdammers versloegen de Tilburgers met 3-5.

De ruime zege van Feyenoord werd in het stadion van Willem II door één supporter gevierd. De fans van de club uit Rotterdam lieten verstek gaan voor dit duel, omdat ze het niet eens waren met de door de gemeente Tilburg ingestelde verplichte buscombi. De manschappen van trainer Erwin Koeman wisten ook zonder steun van de trouwe fans te zegevieren.

Ondanks het povere spel wist Feyenoord in de eerste helft de drie punten al veilig te stellen door doelpunten van Huysegems en Buijs. Na de theepauze maakte Feyenoord via Kolkka de 0-3, maar Willem II toonde in deze fase van de wedstrijd veerkracht en kwam via treffers van Baelum en Redan tot 2-3. Feyenoord speelde de wedstrijd echter zakelijk uit en liep via Kolkka en Buijs uit naar 2-5.

Willem II wist via een scheidsrechterlijke dwaling van arbiter Jack van Hulten terug te komen tot 3-5. De leidsman beoordeelde een overtreding van Tiendalli verkeerd en zag in het voorval een strafschop. Tiendalli kon met rood inrukken en Hadouir verzilverde de penalty. Ondanks de man meer situatie wist Willem II Feyenoord niet meer te verrassen en behaalden de Rotterdammers de vierde zege op rij in de competitie.
Categorie:
Tag(s):