donderdag, 12. januari 2006 - 20:00

Feyenoord onderhandelt weer met Kalou

Feyenoord heeft de besprekingen met Salomon Kalou over contractverlenging heropend. Dat maakte Jorien van den Herik bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse club.

"Er is ons nog steeds veel aan geleden om Salomon langer voor Feyenoord te behouden. Bovendien houden wij er niet van dat spelers transfervrij vertrekken. Ik hoef daar geen doekjes om te winden. Maar het heeft geen zin om nu al over die besprekingen te speculeren, want daar zijn ze nog te vers voor. Belangrijk is in elk geval dat we na de PSV-flirt weer volledig on speaking terms zijn", aldus de preses.

Ook haalde hij de affaire van de versnelde naturalisatie van de 20-jarige aanvaller aan. "Als Salomon Kalou een minder populaire sport zou hebben beoefend, zou zijn Nederlandse paspoort in de luwte allang zijn verstrekt. Nu is Kalou rolmodel voor het zogenaamde strenge toegangsbeleid, terwijl hij dat nu juist zou kunnen zijn als bewijs dat sport de sociale cohesie bevordert. Op 26 januari aanstaande dient het hoger beroep en ik hoop dat ook in deze zaak het recht zal zegevieren."
Categorie:
Tag(s):