zondag, 12. maart 2006 - 16:41

Feyenoord verspeelt onnodig punten tegen RKC

Feyenoord heeft in de eigen Kuip onnodig punten verspeeld tegen RKC waalwijk: 1-1. De Rotterdammers kregen, vooral in de eerste helft, enorm veel kansen. Toch kwamen ze niet zelf tot scoren. RKC-back Patrick van Diemen schoof in de 34ste minuut de bal achter zijn eigen doelman, na goed doorzetten van Dirk Kuijt.

In de tweede helft begonnen de Brabanders kansen te ruiken, omdat Feyenoord veel te slordig met de vele mogelijkheden omsprong. Coach Adrie Koster wisselde zelfs een verdediger voor een spits en met resultaat. Ruud Berger kon drie minuten voor tijd een voorzet van invaller Barto binnentikken na slecht verdedigen van Ron Vlaar en Pascal Bosschaart.

Door de remise staat Feyenoord weer zeven punten achter op koploper PSV en lijken de kansen op de titel verkeken.