woensdag, 15. februari 2006 - 12:03

Fietspad terug op Bolwerk !!!

Terneuzen

De afdeling Terneuzen van de Socialistische Partij heeft op beklemmende wijze aan wethouder en PVDA lijsttrekker Van Schaik laten weten dat het fietspad terug moet keren op het Bolwerk in Sas van Gent. Op affiches van de PvdA zijn stickers aangebracht met de tekst: 'fietspad terug' en 'Bolwerk SP'.

Na een buurtonderzoek door de SP, bleek er grote onvrede te bestaan over de ontstane verkeersonveiligheid, na de herinrichting van het Bolwerk in Sas van Gent.

SP voorzitter Fons van Limpt: ‘Op de kruising van de Canadalaan / spoorwegovergang / Papegeulestraat is het zeker onveiliger geworden.Het oversteken naar het Suikerplein is een crime.
De bussen, aan de haltes op het Bolwerk, staan met de regelmaat van de klok op het fietspad, waardoor de fietsers de rijweg opgedwongen worden om hun weg te kunnen vervolgen.
Hierdoor ontstaan levensgevaarlijke situaties. Zeker voor de schoolgaande jeugd is het wachten tot de eerste ongelukken zullen gebeuren’.

De SP hoopt met deze actie de wethouder te bewegen om zijn visie, ten aanzien van de veiligheid op het Bolwerk, te herzien.
Provincie:
Tag(s):