zaterdag, 26. augustus 2006 - 8:31

Films in de wijk

Terneuzen

Vanaf dinsdag 5 september worden er in de open lucht zes verschillende bioscoopfilms gedraaid. Op een groot scherm in de open lucht worden er films gedraaid die zijn gekozen door de dorps- en wijkraden. De toegang is gratis. Iedereen wordt verzocht zelf voor een zitplaats te zorgen en een stoel of kussen mee te nemen.

‘Films in de wijk’ is in eerste instantie bedoeld voor de dorps- en wijkbewoners, maar iedereen is welkom. Als deze voorstellingen in de wijk een succes worden, zullen er volgend jaar ook films gedraaid worden in andere kernen.

Filmagenda:

Di 5 sept. Million dollar baby Rivierenhuis, IJsselstraat 3, Terneuzen.

Wo 6 sept. Harry Potter en de vuurbeker. De Vlaschaard, Nieuwstraat 98, Koewacht.

Do 7 sept. Madagascar. De Triangel, Korte Kerkstraat 26, Terneuzen.

Di 12 sept. Ray. Rivierenhuis, IJsselstraat 3, Terneuzen.

Wo 13 sept. Mr. & Mrs. Smith .De Vlaschaard, Nieuwstraat 98, Koewacht

Do 14 sept. King Kong. De Triangel, Korte Kerkstraat 26, Terneuzen

De voorstellingen beginnen om 21.30 uur, maar vanaf 20.00 uur is 'de zaal al open'. Bij de dorps- en wijkraden kan men iets te drinken of te eten kopen. Bij slecht weer worden de films binnen vertoond.

'Films in de wijk' wordt georganiseerd door de dorps- en wijkraden: Buurtvereniging Zeldenrust & St. Annapolder, Stichting Dorpsraad Koewacht en Wijkraad Binnenstad. Zij werken samen met de gemeente Terneuzen, Scoop en Stichting Welzijn. De techniek voor de audiovertoningen wordt verzorgd door Echo Audio Terneuzen.
Provincie:
Tag(s):