woensdag, 3. mei 2006 - 20:25

Flier Interieur dé woonwinkel van het Noorden

Emmen

Een on-Nederlandse uitstraling waar je hebberig van wordt en Flier heeft het helemaal begrepen. Deze uitspraken van bezoekers aan de beurs Wonen & Co vielen bij directeur Jan Reinders van Flier Interieur in Emmen in zeer goede aarde.

Het ‘publiek’ heeft het goed gezien om Flier Interieur tot Dé woonwinkel van het Noorden te kiezen. Dat vond ook juryvoorzitter Willem Dresselhuys tijdens de beurs Wonen & Co in Zuidlaren. Uit het juryrapport somde hij de volgende punten op: “Een prachtige moderne collectie, een perfecte styling en de combinatie van de collectie met de industriële uitstraling van het pand is erg mooi. Bovendien is Flier Interieur vernieuwend en trendsettend.�

Uit handen van Dresselhuys en Jacques J. d’Ancona van Dagblad van het Noorden kreeg Jan Reinders de prijs uitgereikt. Het beeldje van de hand van Jikke Jager uit Midwolde symboliseert de samensmelting tussen krant en wonen. Flier Interieur werd gekozen uit tien genomineerden.

In de woonwinkel verdwijn je even in een andere wereld. Moderne meubelen, intrigerende hoekjes, modern art en een unieke uitstraling. Dat tekent Flier Interieur. Je loopt er vrijblijvend rond, je hebt niet het gevoel dat je in een meubelzaak bent. Eigenlijk kom je in een ander wereld, waar elk hoekje zijn eigen sfeer heeft, waar elk gezichtveld een andere kijk op de zaak en op de meubels biedt. Waar de collectie als het ware de kunst op zich vormt.
Provincie:
Tag(s):