woensdag, 20. december 2006 - 10:46

Flipje Tiel gaat verhuizen

Tiel

Op 21 december is het zover. Flipje gaat verhuizen! Vanaf 22 december is het Flipje en Jammuseum voor de bezoeker weer geopend.Om 11.00 uur halen de vrijwilligers en vaste staf van het museum samen met de wethouder Laurens Verspuij enkele bewoners van verzorgingshuis Walstede op. Zij zullen de officiële opening verrichten. Geen bobo's dit keer, maar de mensen die tot nog toe nooit het museum konden bezoeken door het gebrek aan een lift.

De bewoners krijgen een rondleiding in het museum onder leiding van Peter Schipper die interessante en vermakelijke verhalen kan vertellen. Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Wethouder Verspuij komt om 11.30 aan bij het museum samen met de bewoners van Walstede.

Om 14.00 uur zal de nieuwe naam van het museum onthuld worden, de nieuwe folder wordt gepresenteerd en de eerste begunstiger Metaglas neemt vrijkaartjes voor haar personeel in ontvangst. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur worden vrijwilligers en genodigden in de gelegenheid gesteld de nieuwe opstelling, de lift en de nieuwe ontvangst/educatieruimte te bezichtigen.
Provincie:
Tag(s):