vrijdag, 9. juni 2006 - 13:00

Florencia (13) vermist

Winschoten

De politie is op zoek naar een vermist Angolees meisje uit het AZC aan de Verweijstraat in Winschoten. Het betreft de 13-jarige Florencia, die dinsdag 30 mei haar ouderlijke woning heeft verlaten.

Het meisje is de bewuste dinsdagochtend naar school vertrokken, maar niet op school aangekomen en ook niet huiswaarts gekeerd. Florencia is een verstandelijk gehandicapt meisje, die het verstandelijke niveau van een zesjarig meisje heeft. Zowel de politie als de familie heeft geen idee waar zij zich momenteel bevindt. Het kan zijn dat Florencia naar een andere AZC is gegaan.

Zij voldoet aan het volgende signalement: lengte 1.54 meter, dun slank postuur, zwart haar, donkere huidskleur met bruine ogen. Over de kleding, die Florencia op 30 mei droeg, is niets bekend. Wel heeft het meisje een tatoeage met de naam ‘Maria’ op haar onderarm.

Mensen die iets over de verblijfplaats van Florencia kunnen zeggen, of haar ergens hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Zij kunnen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) contact opnemen met de politie.
Provincie:
Tag(s):