donderdag, 10. augustus 2006 - 11:35

Flyeractie in verband met vermiste Turkse zakenman

Apeldoorn

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de vermiste Turkse zakenman Naci Havucgil gaat de komende dagen op diverse plaatsen in Gelderland flyers in de Nederlandse èn Turkse taal uitreiken. Hiermee wil men nog meer informatie inwinnen.Het rechercheteam van de politie Noord- en Oost-Gelderland dat sinds 1 juli onderzoek doet naar de vermiste 42-jarige zakenman gaat flyers uitreiken.

Niet alleen in Apeldoorn maar ook in Arnhem en in Huissen (Gld) zullen de flyers, die in de Nederlandse en Turkse taal zijn opgesteld worden uitgereikt. De politie zal ze vooral uitreiken aan bezoekers van horecazaken en winkels waar veel Turkse bezoekers komen en bij moskeeën.

De rechercheurs hebben de afgelopen weken tientallen mensen gesproken en hieruit is gebleken, dat de zakenman na Apeldoorn ook Arnhem heeft bezocht. De laatste plaats waar hij op de dag van zijn vermissing (zondag 25 juni) gezien is, is Huissen. Hier is hij in de namiddag op de Vierakkerstraat gezien in het gezelschap van twee mannen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

De politie vraagt dan ook nogmaals wie de bewuste zakenman op of na zondag 25 juni nog heeft gezien. Ook komt de politie graag in contact met bovengenoemde twee mannen. Men kan bellen met de gratis getuigenlijn van de politie Apeldoorn. Het nummer is 0800 – 0233392 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 of het landelijke politienummer 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):