dinsdag, 3. oktober 2006 - 12:56

Foto dode man Madestein

Den Haag

Politie Haaglanden heeft op maandag 2 oktober een foto vrijgegeven van het gezicht van de dode man die in het recreatiegebeid Madestein werd gevonden. Met het verspreiden van de foto wil Politie Haaglanden bereiken dat de identiteit van het slachtoffer bekend wordt.

Het signalement van de man luidt als volgt:
Blanke man, ongeveer 170 cm lang, 74 kilo, normaal postuur, kort donker haar, leeftijd rond de 40 jaar. De man droeg de navolgende kleding: blauwe spijkerbroek, donker blauw sweatshirt, met witte banen, aan de bovenarm en ter hoogte van de pols, donkere sportschoenen. Het slachtoffer heeft op zijn linkerbil een tatoeage van een elfje op een paddenstoel.

Een voorbijganger trof tijdens het uitlaten van zijn hond op zaterdag 30 september om 08:00 uur in het recreatiegebied Madestein nabij het sportcomplex van GDA en Hockeyvereniging HDS, het stoffelijk overschot van een nog onbekende man aan. Uit het onderzoek is gebleken dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Personen die iets te verklaren hebben omtrent de vondst van het stoffelijk overschot of de tatoeage herkennen worden verzocht zich te melden bij de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen die kort voor de vondst mensen hebben zien lopen. Alle informatie is welkom via het telefoonnummer 070 – 424 1500. Bellen met meld misdaad anoniem kan ook, het nummer is 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):