donderdag, 21. december 2006 - 13:54

Free stylen met Ronaldinho in Madame Tussauds

Amsterdam

Donderdag 21 december heeft Frank de Boer samen met Issy en Edward, twee bekende straatvoetballers, de nieuwste belevenis van Madame Tussauds Amsterdam onthuld; Free Stylen met niemand minder dan de beste voetballer ter wereld, Ronaldinho.

Het beeld van Ronaldinho staat in een speciale met netten afgeschermde kooi waar bezoekers van Madame Tussauds vanaf vandaag zelf hun eigen voetbalvaardigheden kunnen gaan testen. Ronaldinho laat de bezoekers zien hoe de bal het beste in de nek in balans gehouden kan worden.

Andere vaardigheden die getest kunnen worden zijn bijvoorbeeld de heel catch, kiss the ball en de head balance. Dit gebeurt allemaal onder toezicht van de beroemde voetballers Beckham en Pele die speciaal hiervoor zijn overgevlogen uit Madame Tussauds Londen. Zij blijven de bezoekers van Tussauds Amsterdam tot april 2007 coachen in de vaardigheden.

Ronaldinho heeft in oktober speciaal voor zijn beeld geposeerd in een hotel in Barcelona waar medewerkers van de Tussauds Studio’s honderden foto’s van hem gemaakt hebben. Aan de hand van deze gegevens is zijn beeld in twee maanden tijd in de Studio’s in Londen gemaakt. Het beeld van Ronaldinho is alleen bij Madame Tussauds Amsterdam te zien.
Provincie:
Tag(s):