maandag, 27. februari 2006 - 22:52

Friese brommobieler via snelweg naar carnaval

De politie heeft zondag een invalide met zijn brommobiel van de snelweg afgehaald. Het betrof een 58-jarige man uit Sneek, hij was onderweg naar het carnaval. Een getuige meldde in de namiddag aan de politie dat een invalidenvoertuig tegen de rijrichting in over de Rijksweg A73 reed in de richting van Nijmegen.

De politie ging naar de gemelde plek en trof op de Hogelandseweg vlak bij de kruising van de Rijksweg A73 met de Neerbosschebrug de Sneker aan. Hij maakte gebruik van een brommobiel en was zaterdagmorgen rond 09.00 uur vanuit Sneek vertrokken om in de buurt van Nijmegen mee te doen met carnaval.

De politie vondt in het voertuig verschillende soorten medicijnen en een aantal pakjes Dextro. Vermoedelijk was de man suikerpatiënt. De politie heeft contact opgenomen met kennissen van de man en hoorde dat zij hem daar misten. Via dat contact achterhaalde de politie het adres van een kennis in Nijmegen. Daar zou hij de nacht doorbrengen en vandaag in zijn brommobiel terugkeren naar Sneek.
Provincie:
Tag(s):