maandag, 1. mei 2006 - 9:34

Gebroken arm na val van 12 meter

Maastricht

Een 24-jarige man uit Maastricht heeft op zondagochtend een val uit een zolderraam overleefd. Het slachtoffer liep hierbij ‘slechts’ een gebroken arm op.

De man was samen met zijn neef kort daarvoor thuisgekomen nadat zij op stap waren geweest in het centrum van Maastricht. De man, die de zolderetage van een woning aan de Generaal Marshalllaan in Maastricht bewoont, werd even later door zijn neef niet meer in de woning aangetroffen. Wel zag hij dat een raam openstond. Beneden aangekomen zag hij vervolgens de man in de tuin liggen. Hij bleek uit het raam te zijn gevallen.

De bewoner van de benedenverdieping was wakker geworden van de klap toen de man in de tuin viel. Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat hij iets aan het raam wilde doen, omdat de regen naar binnen sloeg. Daarbij verloor hij kennelijk zijn evenwicht, waardoor hij viel en in de tuin terechtkwam. Hij hield aan de val van een hoogte van 10 à 12 meter slechts een gebroken arm over en is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht.
Provincie:
Tag(s):