vrijdag, 22. december 2006 - 16:56

Geld en laptops gestolen bij gewapende overvallen

Hoensbroek/Maastricht

Bij drie gewapende overvallen hebben onbekenden in Hoensbroek en Maastricht geld en laptops gestolen. Hierbij zijn geen gewonden gevallen, zo meldt de politie.

Donderdagavond werden bewoners van een woning aan de Rector Nelissenstraat in Hoenbroek slachtoffer van een gewapende overval. Twee mannen gewapend met vuurwapen en een mes, drongen de woning binnen. In de huiskamer lagen op dat moment twee kinderen, van 3 en 10 jaar, op een luchtbed te slapen. Een gast van de bewoonster werd met het vuurwapen bedreigd. De laptop die naast hem op de bank lag werd gepakt, waarna de twee daders de woning snel verlieten.

Ook in Maastricht werd donderdag een gewapende overval gepleegd op een kledingzaak aan de Kesselkade. Een man stapte de winkel binnen en name onder bedreiging van een vuurwapen geld mee uit de kassa.

Vrijdagmiddag vond een gewapende overval plaats op een kledingwinkel in de Hoofdstraat in Hoensbroek. De dader bedreigde de verkoopster van de kledingwinkel en nam een geldbedrag en een laptop mee.

De politie heeft de zaken in onderzoek
Provincie:
Tag(s):